Õpilased hakkavad stipendiumi saama

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasium
Valga gümnaasium Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Peagi algavast õppeaastast hakatakse Valga gümnaasiumi edukamatele õpilastele maksma stipendiumi, andis tedaa Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist. Linn soovib stipendiumiga tunnustada andekaid ja aktiivseid õpilasi väga hea ja hea õppimise, käitumise ja erakordsete saavutuste eest, et motiveerida noori tõsiselt keskenduma õppetööle ja saavutama parimaid tulemusi.

Stipendiumi väga heade õpitulemuste eest määrab komisjon pingerea alusel. Edukaimatel õpilastel, kelle poolaasta hinneteks on ainult viied ja käitumine eeskujulik, on võimalik taotleda kõrgemat stipendiumi summas 70 eurot.  Kui viite sisse lipsab mõni neli, võib taotleda 50 euro suurust stipendiumi.

Stipendiumi määratakse kaks kord aastas – septembris ja veebruaris. Seda makstakse iga kuu õppeaasta vältel. Tänavu septembris on stipendiumi võimalik taotleda 11. ja 12. klassi õpilastel eelmise õppeaasta tulemuste põhjal. 10. klassi õpilased saavad esimesed taotlused esitada veebruaris 2015.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles