Pilootkoolid õpivad digipööret juhtima

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilootkoolid sõnastavad koolitusel õpetajate ja õpilaste käitumisreeglid, et vältida ohte veebiturvalisusele ja privaatsusele.
Pilootkoolid sõnastavad koolitusel õpetajate ja õpilaste käitumisreeglid, et vältida ohte veebiturvalisusele ja privaatsusele. Foto: Timo Arbeiter

Sellel nädalal jätkub kooliuuendusprogramm Samsung Digipööre, mis kooskõlas Eesti esimese haridusstrateegiaga valmistab Eesti koole ette digitulevikuks.

25. ja 28. augustil toimub programmi teine koolitus, kus kaheksat pilootkooli üle Eesti õpetatakse muu hulgas kasutama virtuaalseid õpi- ja koostöökeskkondi ning koostama kooli digiturvalisusega seonduvaid eeskirju ja reegleid.

Pilootkoolide sekka valiti 42 kandidaadi seast ka Valga vene gümnaasium. Kooli infojuht ja haridustehnoloog, digipöörde meeskonna liige Eva Tšepurko ütles uudise teatavaks saamise järel, et see oli kooliperele nii meeldiv üllatus kui suur au.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles