Tööd alustas uus noorsootööspetsialist

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Soomets
Merike Soomets Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates 25. augustist täidab Valga maavalitsuses noorsootööspetsialisti kohustusi Merike Soomets, kirjutab maakonna noorteportaal Tankla.

Soomets on aastaid töötanud Tõrvas noorsootöötajana, edendades sealsete noorte elu ning tegeledes edukate laste organisatsiooni ühendusega. Samuti oli Soomets maakondliku noorsootöökeskuse Tankla loomise juures.

«Noortega tegelemise staaži tuleb juba 20 aastat,» rääkis ta, lisades, et on kogu aeg ümbritsetud noorte inimestega.

Noorsootööspetsialisti ameti valik ei tulnud Soometsa kinnitusel kergelt – ligi kuu aega oli tarvis mõelda ja analüüsida. Nagu Soomets ütles, on üks asi vastutada kohalikul omavalitsuse tasandil, teine asi maakonna tasandil.

Samas sõnas ta, et kes ei proovi, see ei saagi teada. «Suuri muudatusi kohe ei planeeri. Annan endast parima, et sellega, mis tehtud, edasi minna,» kõneles ta tulevikuplaanidest. «Valgamaa noorsootöö saab ainult paremaks minna, kui meil on ees tublid tegijad, kes tahavad teha.»

Noorsootöötajatele soovib Merike Soomets ainult sära silmadesse ning ootab noori endale külla, olgu selle külaskäigu põhjuseks rõõm või mure.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles