Ettevõte kutsub taas üles küünlaümbriseid jahtima

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinastulede öö eelmisel aastal Võsul.
Muinastulede öö eelmisel aastal Võsul. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja / Scanpix

Seoses sügisel algava alumiiniumist küünlaümbriste kogumisaktsiooniga «Küünlaümbriste jaht» kutsub Kuusakoski 1.–6. klassi õpilasi muinastulede ööl tühjaks põlenud teeküünlaümbriseid korjama. Küünlakesti võib enim leida avalike lõkkeürituste toimumiskohtadest 31. augustil, muinastulede ööle järgneval hommikul.

Kuusakoski AS brändijuhi Mari-Liis Kallismaa sõnul põletatakse varasemate aastate kogemuse põhjal muinastulede ööl kahjuks palju küünlaid ja tõrvikuid, mis ei lagune looduses või prügimäel mitte kunagi.

«Taaskasutus on ainus viis tühjaks põlenud teeküünlaümbristega keskkonnasõbralikult ümber käia. Tublidele noortele on see aga hea võimalus end sügisel toimuvaks »jahiks« ette valmistada: randadesse jäetud küünlaümbrised kokku koguda ning kampaania lõpus koos ülejäänud ümbristega meieni toimetada,» ütles Kallismaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles