Kuue riigi jalgpallurid selgitasid välja parimad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U-11 vanuseklassi teine koht kuulus FC Valga Warriori poistele. Tegemist ei ole poiste esimese karikaga, kuid rõõm igast trofeest on kordumatu, seda eriti sellise rahvusvahelise turniiri puhul.
U-11 vanuseklassi teine koht kuulus FC Valga Warriori poistele. Tegemist ei ole poiste esimese karikaga, kuid rõõm igast trofeest on kordumatu, seda eriti sellise rahvusvahelise turniiri puhul. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Möödunud nädalavahetus oli kaksiklinnas sportlik, kui Valgas ja Valkas võtsid mõõtu kuue riigi jalgpallurid.

22.–24. augustini leidis mõlema poole jalgpalliväljakutel aset rahvusvaheline «Valka-Valga Football Cup 2014». Esmakordselt korraldatud turniiril osalesid pallurid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Belgiast ja Venemaalt.

Avatseremoonia oli reede õhtul Valka kunstmuruväljakul. Kohal olid kõik noortemeeskonnad. Kuue riigi osalusega turniiri avasid Valka kihelkonnaduuma esimees Vents Armands Krauklis ja Valga aselinnapea Lauri Drubinš. Kavas olid ka etteasted Valka noortelt jalgpalluritelt ning Valga JJ-Street tantsukooli õpilastelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles