Reisihimulised kipuvad kõige enam Bulgaariasse

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansareisibüroo konsultant Kristina Jamkovaja on kohaliku kliendibaasiga rahul – inimesed reisivad vaatamata tõusnud hindadele järjest enam ning reisibüroosse leiab tee suur hulk uusi kliente.
Hansareisibüroo konsultant Kristina Jamkovaja on kohaliku kliendibaasiga rahul – inimesed reisivad vaatamata tõusnud hindadele järjest enam ning reisibüroosse leiab tee suur hulk uusi kliente. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kahe Valgas asuva reisibüroo töötajad kinnitavad, et paar nädalat suvepalavust polnud kohalikele siiski piisav: huvi soojamaareiside vastu on suur ning reisibüroodel tööd jätkub.

«Väga aktiivne suvi on olnud – meil on viimastel kuudel tõesti palju reisihuvilisi olnud,» rääkis Hansareisibüroo konsultant Kristina Jamkovaja. Tema sõnul on küll reisipakettide hinnad märgatavalt tõusnud, kuid vaatamata hinnatõusule on inimesi, kes suvepuhkust võõrsil mööda saata soovivad, reisikonsultandi imestuseks varasemast tuntavalt rohkem.

Reisijate vähesuse üle ei saa kurta ka Sereno Reiside konsultant Tiina Tedresaar, kelle sõnul saab tänavust suve hinnata väga heaks. Tedresaar usub, et oma osa mängib siin kindlasti üsna lühike ja külm suvi. «Meil ju ei olnudki tegelikult suve. Umbes kolm nädalat oli siin Eestis sooja. Kui ilmad on palavad, jääb inimestele tihti mulje, nagu oleks sooja olnud väga pikalt, aga tegelikult oli see lühike aeg.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles