Kaksiklinn võõrustab kuue riigi jalgpallureid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall. Pilt on illustratiivne.
Jalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Rein Murakas

Tänasest 24. augustini leiab Valga ja Valka linna jalgpalliväljakutel aset rahvusvaheline Valka-Valga Football Cup 2014, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist. Turniiri korraldatakse esimest aastat ning oodata on pallureid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Belgiast ja Venemaalt.

Avatseremoonia on täna, 22. augustil kell 19 Valka jalgpallistaadionil, kus kohal kõik võistkonnad. Turniiri lõputseremoonia ning medalisadu on 24. augusti õhtul kell 18 Valga keskstaadionil.

Võistlused toimuvad kolmes vanusegrupis. 2002. aastal sündinud poisid mängivad laupäeval ja pühapäeval Valka jalgpallistaadionil. Teises vanusegrupis on 2005. aastal sündinud poisid, kes mängivad nädalavahetusel Valga kunstmuruväljakul. Kolmanda vanusegrupi moodustavad täiskasvanud mehed, kes mängivad 24. augustil Valga keskstaadionil. Kõik mängud algavad kell 9.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles