Tantsukool avab Valgamaal uued grupid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street Otepää filiaali eestvedaja Marko Vislapuu ootab koos õpilastega trenni nii noori kui lastevanemaid.
JJ-Street Otepää filiaali eestvedaja Marko Vislapuu ootab koos õpilastega trenni nii noori kui lastevanemaid. Foto: JJ-Street

Järgmisel nädalal alustavad uute õpilaste vastuvõttu JJ-Street tantsukooli Valga ja Otepää filiaalid.

Valgas saab tänavu õppida uut stiili krump ning esimest korda luuakse eraldi grupp poistele. Valga filiaali eestvedaja Mari Venski sõnul hakatakse uuel aastal Valga noori nägema Eesti suurimatel lavadel, videotes ja võistlustel. «Teeme koostööd eri organisatsioonide ja inimestega, mis annab meie noortele suurepäraseid uusi võimalusi,» rääkis Venski.

Venski ise saavutas Eelmisel aastal esikohti ja häid tulemusi nii tantsuvõistlustel, koolitantsufestivalil kui huvihariduse arendajana Valga linnas.

JJ-Street Otepää huvilistele on uuel hooajal varuks aga tervelt neli uut gruppi: hiphop, locking, esindusgrupp ning treeningud lastevanematele. Esindusgruppi pääsemisel tuleb kasuks eelnev tantsu- ja esinemiskogemus ning selleks korraldatakse eraldi katsed.

Seevastu hiphopi ja locking’u gruppidesse katseid ei ole ning oodatud kõik tantsuhuvilised. Lastevanemate grupp sündis aga kohalike vanemate soovi tõttu. Otepää filiaali eestvedaja Marko Vislapuu on kindel, et lastevanematele suunatud treeningud näitavad, et tänavatants ei ole negatiivne ega suunatud ainult noortele.

Marko Vislapuu ise on aktiivne tegija lisaks tantsule tervise ja toitumise valdkonnas ning plaanib korraldada Otepääl mõnusat pereüritust. Eelkõige tahabki Vislapuu talvepealinna näidata uuest küljest. «Otepää tantsijaid on plaanis suunata Eesti suurimatele lavadele ning tuua esile potentsiaal, mis siiani olnud peidus.»

JJ-Street tantsukooli õpilased ei unustanud tantsukingi ka suvel, vaid kõige aktiivsemad veetsid üheskoos juulis suurepärase nädala rahvusvahelises tantsulaagris Camp of Hip-Hop. Venski ja Vislapuu õpilasi osales laagris kokku üle 20. Enim meeldisid õpilastele stiilid Chicago footwork ja wacking, mida õpetasid staaridega nagu Madonna, Will Smith, Scooter ja Mariah Carey koostööd teinud tantsijad.

Tasuta näidistrennid leiavad aset juba järgmisel nädalal. Infot nendest, samuti katsete kohta esindusgruppi, saab JJ-Street tantsukooli kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles