Väikelinn hakkab võõrustama filmifestivali

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Dokfesti korraldustiimi turundusjuht Joosep Aru koos legendaarse kinomehe Enno Ojametsaga festivali toimumiskohas – Tõrva kinohoones.
Tõrva Dokfesti korraldustiimi turundusjuht Joosep Aru koos legendaarse kinomehe Enno Ojametsaga festivali toimumiskohas – Tõrva kinohoones. Foto: Erakogu

Tõrva kinomajas on tärganud uus elu. Tõeliselt tihedaks filmide näitamiseks läheb hoones aga oktoobris, kui leiab aset esimene dokfilmide festival terves Kagu-Eestis.

Oktoobri kolmandal nädalavahetusel tuuakse kinolinale dokumentaalfilmide programm, milles peaks meelepärast jaguma nii noortele kui vanadele filmisõpradele.

«Leidsime mitu just Eestis viimase paari aasta sees tehtud dokumentaalfilmi, mis peaksid inimesi kõnetama,» vihjas Tõrva Dokfesti peakorraldaja Liisa Nurmela veidi sellele, mida vaatajatele plaanis pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles