Öölaulupidu tõi kokku rekordarvu kollektiive

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul kogunesid laulusõbrad Pukka, et maha pidada järjekordne öölaulupidu. Kehvale ilmale vaatamata kogunes laulukaare alla kenake hulk lauljaid.

Laulepeo avasid Puka rahvamaja juhtaja Helgi Pung ning vallavanem Heikki Kadaja. Juba seitsmendat korda toimuvast öölaulupeost võttis osa kümme laulukollektiivi kolmest maakonnast. Esindatud olid Puka segakoor U-Tuur, Tõrva meesansambel, Palupera naiskoor, Tarvastu laulukoor Viljandimaalt, Õru laulukoor, Tõlliste-Puka-Sangaste segakoor, Priiuse segakoor Tartumaalt, Valga segakoor Rõõm, ansambel Mimmud ning kohalik tütarlaste ansambel.

Pidu ise oli jagatud kaheks osaks. Esimeses pooles toodi publiku ette väike killuke suurest laulupeost. Teine osa oli aga pühendatud Balti keti 25. aastapäevale ning siin tulid ühislauludena esitusele isamaalised laulud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles