Minister kutsus vastuvõtule aktiivsed eakad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Oherjus
Mare Oherjus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt tunnustab 22. augusti tänuvastuvõtul Tallinnas vanurite eneseabi- ja nõustamisühingu Poska keskuses teistele eeskujuks olevaid aktiivseid maakondade eakaid inimesi.

Seoses liikumisaastaga tunnustatakse tänavu neid inimesi, kes oma füüsilise aktiivsusega olnud teistele eeskujuks ja enda saavutuste või vabatahtliku tegevusega innustanud teisi eakaid rohkem liikuma. Iga maakond võis esitada tunnustamiseks kuni kaks sportlikku ja aktiivset inimest. Kokku on tänuvastuvõtule kutsutud 31 inimest.

Nagu kinnitas Valgamaalasele sotsiaalministeeriumi teavituse peaspetsialist Armo Vask, on Valgamaalt ainsana vastuvõtule kutsutud Mare Oherjus Valgast. Oherjus on juhendanud 13 aastat pensionäride võimlemisrühma Elujõud. 11 aastat on ta vedanud kantritantsu rühma ning kuus aastat südamesõprade laulukoori juures tegutsevat rahvatantsurühma. Kantritantsudega on olnud palju esinemisi, aastas umbes 15–20 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles