Elektrilevi uuendas liine mitmel pool maakonnas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja / Scanpix

Võrguettevõtja Elektrilevi on elektrivõrgu arendamisse tänavu esimesel poolaastal investeerinud 44,7 miljonit eurot, mis on kümme protsenti rohkem kui möödunud aasta samal perioodil. Valdav osa investeeringutest läks elektrivõrgu uuendamisele ja töökindluse tagamisele, samuti paigaldati kaugloetavaid arvesteid ja ehitati uusi võrguliitumisi, andis teada Elektrilevi kommunikatsioonijuht Kaarel Kutti.

Kasvanud investeeringute toel valmis poolaastaga 301 uut alajaama ja 865 kilomeetrit ilmastikukindlat elektriliini. Võrreldes eelmise aastaga ehitati 285 kilomeetrit elektriliine ja 84 nüüdisaegset alajaama rohkem.

Olulisemate valminud töödena Valga maakonnas tõi Kutti välja elektriliinide uuendamised Otepää vallas Tõutsi ja Vidrike külas ning Õru vallas Õlatu külas, samuti Kolmi alajaama elektriliini uuendamise Sangaste lähistel. Veel tõi ta esile Linnaküla elektriliini ehitamise kaabelliiniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles