Vallatud Kuued sihivad uutesse kõrgustesse

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike lõbus selfie ehk endast tehtud foto tabab hästi noorte vallatute laulupoiste olemuse: Hardo Adamson (vasakult), Karl-Sander Soro ja Valdek Ott on aktiivsed noormehed, kelle elu on täidetud muusikaga.
Väike lõbus selfie ehk endast tehtud foto tabab hästi noorte vallatute laulupoiste olemuse: Hardo Adamson (vasakult), Karl-Sander Soro ja Valdek Ott on aktiivsed noormehed, kelle elu on täidetud muusikaga. Foto: Karl-Sander Soro

Kolm Tõrva koolipoissi Hardo Adamson, Valdek Ott ja Karl-Sander Soro, kes koonduvad nime taha Vallatud Kuued, on läbi ja lõhki laulumehed. Pool aastat koos musitseerinud noormeestel entusiasmist puudu ei jää ning kõik kolm soovivad ka oma tulevikku muusikaga siduda.

Bändi asutajaliige Hardo Adamson rääkis, kuidas Vallatud Kuued alguse said. «Mina ja klassivend Kevin Kangur, keda praegu enam bändis pole, mõtlesime koolipeol väikese kavaga üles astuda. Kui jõulupidu kätte jõudis, jäi nime osas küsimärk. Kuna käisime kooliaasta algusest saadik praktiliselt iga päev koolis kuubedes ja väike inspiratsioon tuli ka Vallatutelt Vestidelt, mõtlesime, et võtame vestid tagant ära ja paneme kuued asemele. Nii kõik algaski.»

Nüüd on väiksesest etteastest koolis välja kasvanud tegus trio ning viimase suve jooksul on Vallatud Kuued saanud rikkamaks päris korraliku esinemiskogemuse võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles