Aktuaalne küsimus: kes on Otepää vallavanem?

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga maavanema Margus Lepiku sõnul ei ole Otepääl kujunenud patiseisus võimalik üheselt väita, et Otepääl on vallavanem.

«See on juriidiline kõrgpilotaaž,» ütles Lepik. «Praegu on isegi juristidel erinevad arvamused, kes on üldse Otepää vallavanem või kas seal on olemas vallavalitsus. Hetke seisuga tundub, et ei ole, aga see on puhtalt minu isiklik arvamus. Kuna (Otepää tinglik vallavanem Kuldar) Veere on ikkagi umbusalduse saanud – kuigi see volikogu ei oleks pidanud toimuma – ja tänaseks on kolmest vallavalitsuse liikmest ametlikult ametis ainult üks, siis ei ole Otepääl olemas vallavalitsust, nii et Otepää on täiesti patiseisus,» rääkis Lepik.

«Nüüd peaks olema vallavolikogu kohus kiiresti kokku tulla ja mitte venitada – nagu nad tahavad istungit alles 28. augustil teha. Olukord tahab lahendamist,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles