Laagris avanesid teatrimaagia telgitaguseid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks sammu sissepoole, kaks sammu väljapoole – kaks minutit tantsu ja laulu võttis mudilased võhmale.
Kaks sammu sissepoole, kaks sammu väljapoole – kaks minutit tantsu ja laulu võttis mudilased võhmale. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Täna lõpeb Lüllemäel nädalane Tramburai ja Bamba teatrilaager, mille käigus õpetati lastele näitekunsti põhitõdesid ja hariti neid muusikalise poole pealt.

15 laagrilist oli kokku tulnud Eestimaa eri paigust. Kohal oli nii neid, kellele meeldib laulda ja klaverit mängida, aga ka noori, kellele laager tundus lihtsalt tore koht, kuhu tulla. «Üks tüdruk on juba varasemalt teatritüki kirjutanud, mille plaanib lavastada,» märkis laagri peakorraldaja Maritta Pillaroo mõne osaleja varasemat näitlemishuvi.

Nii soovis 15aastane Brita tulevikus näitlejana lavalaudadele astuda. «Olen siin uusi nippe õppinud,» kiitis Brita Lüllemäel veedetud aega. Laagri pesamuna, seitsmeaastane Juuna ihkas aga balletiõpetajaks saada. Pürgimusest andis märku särtsaka mudilase ereroosa balletikostüüm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles