Pärliotsingud kestavad nädala lõpuni

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa Kogukonna pärl 2012: perekond Valner.
Valgamaa Kogukonna pärl 2012: perekond Valner. Foto: Vello Jaska/Valgamaalane

Kaunil suveajal on käimas 2014. aasta kogukonna pärli konkurss. Ilus traditsioon jätkub ja tegusate perede tunnustamiseks oodatakse ettepanekuid üksikisikute ja organisatsioonide poolt, täites hiljemalt 10. augustil ankeedi, mille leiab liikumise Kodukant hallatavalt Külaelu kodulehelt.

Konkurss «Kogukonna pärl» toimub liikumise Kodukant eestvedamisel juba kolmandat korda. Tänavu toetavad ettevõtmist siseministeerium ja ajakiri National Geographic Eesti. Kandidaatide hulgast valitakse välja iga maakonna Pärlipere, kellele annab tunnustuse oktoobris toimuval sündmusel üle siseminister.

Valgamaa kogukonna pärl oli 2012. aastal Pille ja Indrek Valneri perekond Helme vallast Taagepera külast. Perekond on kodukandis käima lükanud palju vahvaid ettevõtmisi. Indrek Valner kuulub külaseltsi juhatusse, on aktiivne jahimees ja Valgamaa Kodukandi Ühenduse juhatuse liige, kus oma sõna ja teoga aitab koostööd arendada kogu maakonna külade vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles