Homme alustab tööd Tõrva Raadio

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudios on päevatoimetaja Triin Jaansalu.
Stuudios on päevatoimetaja Triin Jaansalu. Foto: Erakogu

Tõrva Tule-Päevade käigus alustab Tõrva linnas esmakordselt tööd Tõrva Raadio, mis levib Tõrvas ja selle ümbruses sagedusel 88,7 megahertsi.

Idee ühe algatajatest ja peatoimetaja Sirli Pippari sõnul on tegu täiesti omanäolise projektiga Tõrva linnas. Raadio täidavad sisuga noortevolikogu liikmed ja teised vabatahtlikud. «Tegu on väga suure ettevõtmisega. Teha on palju ja seda just tehnilise poole pealt. Õnneks on meil äge meeskond ja kõik on juba põnevil, et lasta eetrisse esimene raadiosaade,» rääkis peatoimetaja Pippar.

Esimene saade näeb ilmavalgust juba 6. augusti hommikul kell 8. Oodata on reportaaže, intervjuusid, jutusaateid, kuid nagu raadios ikka, ei puudu muusika, uudised ja raadiomängud.

«Saatekavad on peaaegu valmis, raadioruum püsti pandud ja esimesed katsetused juba käivad. Usun, et kolmapäeva hommikuks on kõik valmis ja raadio võib tööle hakata. Proovime teha raadioruumist ka veebiülekande. Lisaks laeme meie reportaažid üles meie veebilehele,» ütles Sirli Pippar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles