Lüllemäel said musklid trimmi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed said käia ka Tundmuste pargis.
Lapsed said käia ka Tundmuste pargis. Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval lõppes öödisko ja veesõjaga Karula vallas Lüllemäel Tramburai ja Bamba noortelaagri spordilaager «Muskel trimmi». Laagrielust Lüllemäe tervise- ja spordikeskuses võttis osa 30 last, keda juhendas Tallinna Westholmi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Kaido Tiislär, andsid teada korraldajad.

Tiisläri sõnutsi oli laste sportlik vorm väga hea ning päevad said lõbusalt ja sportlikult sisustatud. Talle olid abiks kasvatajad, kes hoolitsesid õhtuse meelelahutuse eest ning viisid läbi tutvumis- ja murumänge.

Kuna enamik lapsi oli Valgamaal esimest korda, oli juba teisel laagripäeval kavas orienteerumismäng Lüllemäe külas. Nädala sisse mahtusid veel ujumiskäigud Pikkjärve ja Ähijärve äärde, matk Rebäse matkarajal, ekskursioon Valmierasse Tundmuste parki, karaoke, disko, kasvatajate parodeerimine ja aaretejaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles