Liiklusmärk suunab külalised eksiteele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peateelt Sangaste poolt tulles näeb sõitja parkla märki, mis osutab paremale. Keeramise kohast on küll juba näha parklat, mis jääb vasemale, kuid võõras seda ei tea.
Peateelt Sangaste poolt tulles näeb sõitja parkla märki, mis osutab paremale. Keeramise kohast on küll juba näha parklat, mis jääb vasemale, kuid võõras seda ei tea. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Toimetuse poole pöördus Lossiküla elanik Maire (perekonnanimi toimetusele teada), kellele teeb muret eksitav liiklusmärk.

Maire maja aknast paistab Lossiküla risttee ning enda kinnitusel on ta mitu korda märganud, kuidas lossi külastama tulnud inimesed tahavad jõuda parklasse, kuid satuvad hoopis valele poole. Seda seetõttu, et mõnikümmend meetrit enne parkimisplatsi näitab märk, et parkla asub paremal pool.

«Inimesed sõidavadki ekslikult paremale. Kuna aga parklat ette ei tule, on nad sunnitud ümber pöörama,» kirjeldas Maire koduaknast avanevat vaatepilti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles