Huligaanid laamendasid autodes

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Volkswagen hävis tules. Foto on illustratiivne.
Sõiduauto Volkswagen hävis tules. Foto on illustratiivne. Foto: Ain Protsin/Postimees

Pühapäeva, 27. juuli hommikul sai politsei teate, et Valgas Vee tänaval on sisse murtud sõiduautosse Volkswagen Golf. Sõidukist midagi varastatud ei olnud, aga kõik autos olnud esemed olid segamini paisatud.

Samal hommikul sai politsei teisegi teate, et samal tänaval on sisse murtud ka teise Volkswagen Golfi. Sõiduki armatuurlauast oli välja tõmmatud automakk, mis oli visatud tagaistmele. Lisaks oli lõhutud roolisamba kate. Sõidukist midagi esialgse info kohaselt varastatud ei ole.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas Valgamaalasele, et juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb omavolilist sissetungi.

Kuigi pealtnäha on kahe sissetungi puhul sarnaseid jooni, ei ole Kostina sõnul uurijate käes praegu tõendeid, mille alusel võiks väita, et need juhtumid on omavahel seotud. «Kuid menetluse käigus kontrollitakse erinevaid versioone,» lisas ta. Täna lõunaks kedagi juhtunuga seoses kahtlustatavana üle kuulatud ei olnud.

Pressinõuniku sõnul ei olnud rünnaku alla langenud sõidukid pargitud kuskil kõrvalises kohas, vaid olid pargitud korrusmajade vahele. «Mõlemad sõidukid olid küll lukustatud, aga neil puudus signalisatsioon,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles