Nahaalid käivad aedviljaraksus

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varaste peale pahase Galina Pavlenko tütar Leila Iir näitab naabrinaise Elle peenart, kust on ära viidud palju porgandeid ja sibulaid.
Varaste peale pahase Galina Pavlenko tütar Leila Iir näitab naabrinaise Elle peenart, kust on ära viidud palju porgandeid ja sibulaid. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Nahaalsed võõrad käivad Tsirguliinas kortermajade juures aiamaal, täiendades varakult oma talvevarusid. Valgas ronivad aga üle aia­plangu võõrale maale poisikesed.

Tsirguliinas elav Galina Pavlenko usub, et tema ja naabrinaiste hoolega kasvatatud aedvilju kisuvad juba aastaid üles kohalikud. «Kaugelt keegi ei tule. Ajab hinge täis, et muudkui teed tööd ja ühel hommikul on aiamaal tühjus.»

Ta ei usu, et vargad vaesed inimesed on. «See on perevärk, ilmselt tulevad nad autoga, sest teisiti seda kogust ära ei vii. Lihtsalt laisad ja nahaalsed inimesed. Maal ei ole maast puudust. Igaüks saab aiakraami maha panna,» rääkis Pavlenko, kelle peenramaal on vargad teist aastat rüüstetööd teinud. «Eks nad tulevad sel aastal veel. Tulevad ja polegi enam midagi alles. Häbematu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles