Vald takistab Linnamäe oru arendamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvine Linnamäe org seisab praegu kasutuna. Uus rentnik Raivo Kalda plaanis kolme aasta jooksul rajada siia ka suvised atraktsioonid, kuid vallapoolse venitamise tõttu kaalub Kalda nüüd sootuks rendilepingu lõpetamist.
Suvine Linnamäe org seisab praegu kasutuna. Uus rentnik Raivo Kalda plaanis kolme aasta jooksul rajada siia ka suvised atraktsioonid, kuid vallapoolse venitamise tõttu kaalub Kalda nüüd sootuks rendilepingu lõpetamist. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Otepää Linnamäe oru kinnistu uus rentnik Raivo Kalda ootab teist kuud vallavalitsuselt kooskõlastusi, et alal ehitusega alustada. Viivituse tõttu plaanib ta rendilepingu vallaga järgmisel nädalal lõpetada.

Varakevadel ütles vald üles senise lepingu Aare Tammega, kes oli aastaid pidanud Otepää Linnamäe vastasnõlval lumerõngaparki. Põhjuseks toodi toona ebakorrektselt sõlmitud rendileping.

Uuele hankekonkursile laekus ainult üks pakkumine ettevõttelt Ugandi Meelelahutus OÜ, mille omanik on Otepääl aastaid ettevõtlusega tegelenud Raivo Kalda. Pärast lepingule allakirjutamist on asjaajamine aga toppama jäänud ning suur on tõenäosus, et tuleval talvel lumerõngaparki ei avata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles