Maie Kala – muusikaõpetajaks sündinud romantik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maie Kala meelisharrastus on aiandus. Oma suvilas on agaral naisel rajatud kena aed, kus lisaks rohketele lilledele kasvamas marjapõõsad, õunapuud, maasikad, tomatid ja muu köögivili.
Maie Kala meelisharrastus on aiandus. Oma suvilas on agaral naisel rajatud kena aed, kus lisaks rohketele lilledele kasvamas marjapõõsad, õunapuud, maasikad, tomatid ja muu köögivili. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Pikaajalist muusikapedagoogi ja dirigenti Maie Kala teab maakonnas vist pea iga inimene. Ta on kass, kes uitab omapäi; teeb seda, mida ise õigeks peab ning kaitseb sõnnilikult oma tõekspidamisi.

Lauluõpetaja Maie Kalaga, kes praegu nautimas suvepuhkust, kohtusin teisipäeva pärastlõunal. «Täna olen veel Tõrvas, homme sõidan Saaremaale ooperipäevadele,» ütles energiline naine tervituse jätkuks.

«Käime kõigepealt ära minu suvilas, mis on meie pere kätega rajatud ning kus ennast maandan ja samas ka uuesti laen. Mulle meeldib, näpud mullas, toimetada,» oli vestluskaaslasel kõik läbi mõeldud. Nii keerasimegi auto­nina Tõrva ääres asuva suvila suunas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles