Tõrva laululava taastamise mõtet pole maha maetud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba üle aasta on möödas ajast, mil Tõrva laululava laastas tulekahju. Praegu on Tantsumäel asuv lauluväljak uue lava ootel, mis linnapea kinnitusel kindlasti ka valmib.
Juba üle aasta on möödas ajast, mil Tõrva laululava laastas tulekahju. Praegu on Tantsumäel asuv lauluväljak uue lava ootel, mis linnapea kinnitusel kindlasti ka valmib. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Tõrva laululava langes vandaalide süül tuleroaks juba aasta tagasi, kuid siiani pole taastamisest mingit märki. Linnapea kinnitab, et varem või hiljem saab uus laululava igal juhul üles ehitatud.

Valgamaalase poole on pöördnud rahulolematuid Tõrva kodanikke, kes kardavad, et linnavõim on unustanud eelmisel aastal antud lubaduse lava peagi üles ehitada.

«Praegu linnas muuga ei tegeldagi, kui ainult Loitsu promomise ja korraldamisega. Vanasti oli aga just Tantsumäel asunud laululava koht, kus suviti pidevalt kontserdid ja tantsuõhtud toimusid. Nüüd ei jõua Tõrvasse aga enam ühtegi kontserdituuri,» oli lehetoimetusega ühendust võtnud linnakodanik (nimi toimetusele teada) pahane. Tema sõnul olevat ka soikunud hooga käima läinud annetuskampaania lava ülesehitamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles