Juhtkiri: Kuhu kaob ohutunne?

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Politsei

Vanarahvatarkus, et pole head halvata ja vastupidi, on viimastel päevadel taas kinnitust saanud. Just nüüd, kui väljas kaunid suveilmad, on Eestis aset leidnud mitut liiki õnnetusi. Jääb mulje, et sooja suvepäikse all on sulama hakanud ka inimeste ohutunne.

Kurbadest sündmustest pole puutumata jäänud ka Valgamaa. Traagilisim neist leidis aset teisipäeva esimestel tundidel Valga külje all, kui auto katuseluugist välja paiskunud noormees uperpalle teinud auto alla jäi ning hukkus.

Valga politseijaoskonna liikluspolitseinik Kaimar Karm toonitas Valgamaalasele, et kui turvavöö olnuks kõigil peal, oleksid kõik sellest õnnetusest eluga välja tulnud. Paraku ükski «oleks» enam inimelu tagasi ei too. Jääb vaid loota, et edaspidi kinnitamata turvavöö enam ühegi eluküünla kustumisele kaasa ei aita. Paraku pole tegu just väga realistliku lootusega ...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles