Fotod sündmuskohalt: jäljed kurva lõpuga õnnetusest

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna varahommikul Tõlliste vallas teelt väljasõitnud sõiduautos hukkus 21aastane noormees.
Täna varahommikul Tõlliste vallas teelt väljasõitnud sõiduautos hukkus 21aastane noormees. Foto: Sirli Homuha / Valgamaalane

Tänaöises Valga lähedal sirgel teelõigul juhtunud liiklusõnnetuses hukkus katusele rullunud sõiduautos tagaistmel keskel istunud ning turvavööga kinnitamata olnud 21aastane Timo, kes sõiduki rullumisel osaliselt masina katuseluugist välja paiskus.

Teised neli noort meest õnnetuses vigastada ei saanud.

Täna pärastlõunal oli näha põlevaid küünlaid ja lilli, mida sõbrad ja tuttavad on hukkunu mälestuseks õnnetuspaigale toonud.

Viimati juhtus noortega raske liiklusõnnetus maakonnas neli aastat tagasi, kui jaanipäeva hommikul teatati politseile rängast avariist Valga-Uulu maanteel Taimeaia bussipeatuse juures.

Mahtuniversaal Volkswagen Caravelle kaldus siis samuti sirgel teelõigul vastassuunavööndisse, rullus üle katuse ning paiskus vastu puud. Autos olnud seitsmest noormehest kolm hukkus ning kolm toimetati haiglasse.

17aastasele Risto Põldsalule, kes autot juhtis, mõisteti kolm aastat tagasi kuue aasta ja kuue kuu pikkune vangistus. Kuna kriminaalasi lahenes lühimenetluses, vähendati karistust ühe kolmandiku võrra - seega tuleb noorel mehel ära kanda neli aastat ja neli kuud vangistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles