Selgus esimene Otepää pokkerimeister

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirko Raid
Mirko Raid Foto: Tarmo Pikk

Möödunud nädalavahetusel selgus Annimatsi kämpingus esimene Otepää meister turniiripokkeris. Triobeti ning Tartu mõttemängude klubi koostöös läbi viidud 25eurose sisseostuga võistlusest võttis osa 24 mängijat.

Pokkeriturniir kulmineerus põneva esikohaheitlusega kohaliku mängija Mirko Raidi ning tartlase Marko Laanesaare vahel. Võrdselt seisult alanud duelli võitis Raid, kelle äss ja seitse alistasid viimases jaotuses vastase kuue ning üheksa. Tšempion teenis 192, teiseks tulnud Laanesaar aga 120 eurot auhinnaraha.

Kolmandaks tuli Robi Männiste, kes saavutas sama koha ka esimesel Triobet Live Võru pokkeriturniiril, mis toimus selle aasta mais. 96 eurot teeninud otepäälasele järgnes neljandana Andre Särev Karksi-Nuialt, kes lahkus 72 euroga.

«Viimase aastaga on Triobeti pubipokker jõudnud paljudesse Eestimaa paikadesse ning saanud igal pool sooja vastuvõtu osaliseks,» sõnas Tartu mõttemängude klubi juht Tarmo Pikk. «Loodame, et Otepää meistrivõistlused turniiripokkeris hakkavad nüüdsest toimuma igal aastal,» lisas Pikk.

No Limit Holdem mänguformaadis korraldatud pokkeriturniir vältas seitse ja pool tundi. Lisaks rahalistele preemiatele anti kolmele mängijale 20eurone lohutusauhind. Turniirile järgnesid kaks päeva väldanud arvult kolmandad pubipokkeri suvepäevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles