EAS ootab kandideerima piirkonna ettevõtteid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi juht Hanno Tomberg.
EASi juht Hanno Tomberg. Foto: Toomas Tatar

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) konkursile "Ettevõtluse auhind 2014" on võimalus kandideerida juuli lõpuni. Auhind antakse välja viies kategoorias: piirkonna ettevõte, uuendaja, välisinvestor, disaini rakendaja ja eksportöör.

Aasta piirkonna ettevõtte tiitliga tunnustab EAS majanduslikult edukaid, peamiselt siseturule suunatud väikeettevõtteid, mis on regionaalselt olulised. Osaleda on võimalus ettevõtetel kuni kümne miljoni eurose käibe või bilansimahuga. Kandideerima on oodatud kõik piirkonnad, sealhulgas Harjumaa ja Tallinn. 2013. aasta  piirkonna ettevõtte auhinna võitnud Aqva Hotels OÜ on 130 töötajaga üks suurimaid tööandjaid ja kohaliku elu edendajaid Rakveres.

Ettevõtluse auhinna konkursi üldine eesmärk on edendada Eesti ettevõtlikkust ning tunnustada oma ala parimaid.

EAS koostöös Eesti kaubandus-tööstuskoja ja Eesti Tööandjate Keskliiduga valib esmakordselt ka Eesti parima ettevõtte 2014. Samuti koostab Eesti kaubandus-tööstuskoda Eesti ettevõtete konkurentsivõime edetabeli, kuhu kandideerimine on tänaseks lõppenud.

Ettevõtluskonkursil osalemiseks tuleb täita lühiankeet veebilehel www.ettevotluskonkurss.ee.  Kandideerimine on avatud 31. juulini. Oktoobris toimuvast pidulikust sündmusest teeb ülekande Eesti Rahvusringhääling.

2013. aasta piirkonna ettevõtte tiitli pälvis Aqva Hotels OÜ, aasta kasvuettevõte oli Rake AS, aasta eksportöör Tartu Mill AS ning aasta uuendaja Estanc AS. Aasta välisinvestoriks ning Ettevõtluse auhinna 2013 peaauhinna võitjaks kuulutati Kühne+Nagel AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles