Lõuna-Eesti teedel algas võidusõit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia 2014 kvalifikatsioonisõidud
Rally Estonia 2014 kvalifikatsioonisõidud Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

Tänavune auto24 Rally Estonia kestab tänasest laupäevani ja see on lisaks rahvusvahelise autospordiliidu (FIA) Euroopa autoralli meistrivõistluste (ERC) etapile FIA Historic-autode Euroopa meistrivõistluste etapp, samas ka Eesti autoralli meistrivõistluste etapp.

Täna kell 14 algas ralli Kintsli – Vana-Otepää – Kastolatsi teel kvalifikatsioonikatsega. Tartu kesklinnas selgub täna ka stardikohtade valik.

Kvalifikatsioonikatse kiireim valib koha esimesena, misjärel saavad oma koha valida järgmised ajad välja sõitnud meeskonnad. Tänasel 2,95kilomeetrisel kvalifikatsioonirajal olid kiiremad Martin Kangur ja Andres Ots, sõites välja aja 1.30,0. Neile järgnesid Ott Tänak ja Raigo Mõlder, Sepp Wiegand ja Frank Christian, Timmu Kõrge ja Erki Pints, Esapekka Lappi ja Janne Ferm ning Sebastien Chardonnet ja Thibault de la Haye.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles