Otepää rallisprint jäi õnnetuse tõttu oodatust lühemaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvine Otepää rahvasprint
Suvine Otepää rahvasprint Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna Otepää kruusateedel peetud rallisprint tõi starti 97 harrastusvõidusõitjat. Sõitjatel oli kavas läbida 3,4kilomeetrine distants kokku kolmel korral, kuid kolmandal voorul toimunud õnnetus katkestas võidusõidu oodatust varem.

Nimelt kaotas kolmandas voorus 4WD võistlusklassis võistelnud sõitja auto üle juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu puud. Kohale saabunud päästeameti töötajad aitasid võistleja autost välja ning kiirabi viis õnnetuse käigus põrutada saanud sõitja arstlikku kontrolli.

Võistluse korraldaja Marko Koosa kinnitas, et rallimehega on kõik korras, aga võistlusauto tuleb ilmselt maha kanda. "Selle intsidendi tõttu viibis võistlus väga kaua ja teede sulgemine oli määratud kellaajaliselt," selgitas Koosa, miks kolmas voor pooleli jäi. Koosa sai võistlejatelt positiivset tagasisidet ning homme jätkavad rallimehed võistlust golfirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles