FOTOD: Tõrvas võeti mõõtu rattakrossis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtul toimus Tõrva gümnaasiumi pargis Tõrva rattakross.
Eile õhtul toimus Tõrva gümnaasiumi pargis Tõrva rattakross. Foto: Ülav Neumann

Eile õhtul toimus Tõrva gümnaasiumi pargis ja terviseradadel Tõrva suvise rattakrossi esimene etapp, millel osales viiskümmend rattahuvilist.

Ürituse korraldaja Tiina Neumann oli meeldivalt üllatunud väliskülaliste hulgast. Sõitjaid oli saabunud nii Tallinnast, Viimsist, Viljandist, Rannust, Tartust kui Elvast. "Kaugemalt tulnuid üllatas meeldivalt raja mitmekesine profiil. Mitu võistlejat kinnitas, et nii huvitava raja peal pole nad ammu võistelnud," jagas Neumann osalejate tagasisidet.

Võisteldi mitmes vanuseklassis ning sestap varieerusid ka võistlusdistantsid. Nooremad kihutasid 2,4 kilomeetri pikkusel distantsil, meeste põhiklassis läbiti aga kolm 6 kilomeetrist ringi. Võit kuulus meeste arvestuses Raivo Laanemetsale Elvast, naiste põhiklassis edestas teisi konkurente aga tõrvakas Eliise Suija.

Juba järgmine nädal toimub teine etapp, kus võisteldakse sprindis. Finaaletapil kahe nädala pärast testitakse aga osalejate vastupidavust, kui kavas on kõige pikemad distantsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles