Suvekuudesse mahub ohtralt nii kontserte kui festivale

, Valgamaalase ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustikuised kontserdid Pedeli jõekäärus on toonud Valka esinema tuntud artiste ja kuulama hulgaliselt rahvast. Selleaastane Jõekääru kontsert on arvult juba kolmas.
Augustikuised kontserdid Pedeli jõekäärus on toonud Valka esinema tuntud artiste ja kuulama hulgaliselt rahvast. Selleaastane Jõekääru kontsert on arvult juba kolmas. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Arvamus, et suvekuudel üritusi napib, ei pea paika. Juulis ja augustis on maakonna linnades teoksil palju põnevat ja uudistamist väärivat.

Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktori Ülle Juhi sõnul on asutuse töötajad koos linnavalitsuse ametnikega teinud tõhusat tööd, et rahvale jaguks kultuuriüritusi vaatamiseks ja kuulamiseks ka suvekuudel. «Linn trükkis plakatidki, kus peal juulis, augustis ja septembris aset leidvad tähtsündmused, mis välireklaamis üleval,» sõnas Juht.


«Esialgu 10. juulil väljareklaamitud Mahavoki kontsert ei jäänud ära, vaid lükkus edasi 21. augustile,» kinnitas Juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles