Valgamaa tantsijad jõudsid Tallinna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa tantsijad Tallinnas
Valgamaa tantsijad Tallinnas Foto: Timo Arbeiter

Tallinna saabusid täna Valgamaa tantsijad, kes harjutavad terve nädal oma liigi tantse pealinna seitsmel väljakul, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht. Alates neljapäevast käivad proovid juba kõik Kalevi keskstaadionil.
 

Valgamaa 294 eri vanuses tantsijat ööbivad Sikupilli keskkoolis ja nende käsutuses on 24 klassi. Lisaks on kasutuses kooli võimla.

Koolimaja turvavad abipolitseinikud Riho Karu ja Heino Mumm. Maja komandandid on Marianne Trompe ning Jelena Kalames. Laulu- ja tantsupeo Valgamaa kuraator on Eha Mandel ning tervise eest aitab hoolitseda doktor Valli Ramm. Transpordi eest vastutab Kalle Vister ja maakonna rongkäigu korraldaja on Valdeko Kalamees.

Meediakajastuse eest kannavad hoolt Kaja Mõts ja Timo Arbeiter, kes lubavad postitada iga päev uut infot maavalitsuse kodulehele ning Facebooki-kontole.

Kokku osaleb tantsupeol rekordiliselt 654 tantsurühma ligi 10 000 tantsijaga, nende seas ka 15 väliseesti rühma.

19. tantsupeo «Puudutus» kolm identset etendust leiavad aset 4., 5. ja 6. juulil Kalevi keskstaadionil. Tantsupeo pealavastaja on Maido Saar, ideekavandi autor Sten Weidebaum ja muusikajuht Toomas Lunge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles