Lauluraginal astub võistlustulle kümme koori

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks kolmest Valgamaa koorist, kes sügisel festivalil osaleb, on üle 30 aasta tegutsenud Valga segakoor Rõõm, kus laulab 33 lauljat ja mille dirigent on Sirje Päss. Koor võtab osa ka Tallinnas nädalavahetusel toimuvast suurest laulupeost.
Üks kolmest Valgamaa koorist, kes sügisel festivalil osaleb, on üle 30 aasta tegutsenud Valga segakoor Rõõm, kus laulab 33 lauljat ja mille dirigent on Sirje Päss. Koor võtab osa ka Tallinnas nädalavahetusel toimuvast suurest laulupeost. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selgunud on finalistid, kes osalevad 18. ja 19. oktoobril Valga kultuurikeskuses pop- ja džässkooride festivalil. Valgamaalt asub võistlustulle kolm koori.

Demovooru põhjal valis žürii festivalile «Lauluragin 2014» välja 10 koori, kel tuleb 19. oktoobril kultuurikeskuses finaalkontserdil 10 minuti jooksul žüriile ette kanda kaks laulu.

Üks neist peab olema Eesti autori pop- või džässteos ja teine pala maailma pop-, džäss-, gospel- või spirituaalmuusikast. Üks kahest laulust võib olla

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles