Päästeliit kinkis Barutole tuletõrjeauto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson
Kaido Höövelson Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Päästeliidu liikmete vabatahtlikud maa- ja merepääste meeskonnad kinkisid laupäeval oma patroonile Kaido Höövelsonile ehk sumomaadleja Barutole tema pulma­tseremoonia käigus täies töövalmiduses tuletõrjeauto Mercedes Benz 1217.

Auto anti noorpaarile üle peokohas Kulinal Avinurme vabatahtlike päästjate puhkpilliorkestri saatel toimunud pidulikul tseremoonial. Kingituse üleandjad olid Eesti päästeliidu ja vabatahtlike maa- ja merepäästemeeskondade esindajad. Höövelson tegi koos oma kauni kaasaga proovisõidu ning proovis järele auto veepritsimise võimekuse.

Kevadisel päästeliidu üldkogul Sangastes, kus liidu liikmed valisid Kaido Höövelsoni oma patrooniks, lubas Höövelson, et kohe, kui on tehtud kiiremad asjad, nagu naisevõtt, loob ta oma kodukohas vabatahtliku päästemeeskonna. Päästeliidu liikmed leidsid, et nüüd on õige aeg anda tugev tõuge ja motivatsioon selle plaani teostamiseks. Üheskoos leiti sobiv auto ning raha selle soetamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles