Juhtkiri: Modellinduse paradoksid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casting Valgas
Casting Valgas Foto: Dagny Viks

Saate produtsendi sõnum on soov leida avastamata andeid, mida fotosessioonide ja lavaesinemiste abil vormida ja arendada. Tõsielusaadetele omaselt on aga kauni kesta taga peidus ka oma varjatud pool.

Eelmisest nädalast alates on saatesarja «Eesti tippmodell» meeskond taas ratastel, et sõita risti-rästi läbi Eesti ja leida osalejaid uueks hooajaks. Saate produtsendi sõnum on soov leida avastamata andeid, mida fotosessioonide ja lavaesinemiste abil vormida ja arendada. Tõsielusaadetele omaselt on aga kauni kesta taga peidus ka oma varjatud pool.

Pühapäeval lootusrikkalt Valka kohale tulnud tütarlapsed enda sõnul kaamera ees hirmu ei tunne ja muretsesid hoopis madude või teiste hirmutavate olenditega kohtumiste pärast eesootavatel fotosessioonidel. Kõhedustunne ämbliku või roomaja ees kestab vaid hetke, telekaamera ees välja vupsanud detailid isiklikust elust võivad aga jääda osalejat aastateks kummitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles