Valgas lauldakse sõduritele, mõeldakse lastele

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel Foto: Mihkel Maripuu

Võidupüha eel, 22. juuni õhtul korraldab Carolin Illenzeeri Fond koos Eesti Kaitseväega juba kolmandat aastat traditsiooniks saanud heategevusliku kontserdi “Laulud sõdurile” algusega kell 17.00.

Valga kultuuri- ja huvialakeskuse laval on Eesti Kaitseväe orkester, Birgit Õigemeel, Getter Jaani, Liis Lemsalu, Uku Suviste ja paljud teised. Kontserti juhib Birgit Õigemeel koos oma isa Riivu Õigemeelega.

Sihtasutus Carolin Illenzeeri Fond kogub läbi heategevuslike projektide rahalisi ja ka mitterahalisi annetusi teenistuses langenud või raskelt viga saanud kaitseväelaste perede toetamiseks, et aidata katta sõdurite laste koolituskulusid ja toetada nende huvitegevust. Fondi patroon on president Toomas Hendrik Ilves.

Carolin Illenzeeri Fondi vahendusel saavad nii muusikud kui ka publik ja televaatajad toetada lahingus langenud või teenistuses raskelt viga saanud kaitseväelaste lapsi kontserdi ajal ja aastaringselt annetustelefonidel:

900 6705 - 5 eurot
900 6715 - 15 eurot
900 6735 - 35 eurot

Kontserdi toimumise ajal teeb ETV üritusest otseülekande, 22. juuni kontserdi kordust saab vaadata 23. juunil vahetult peale Võidupüha paraadi algusega kell 12.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles