Politsei otsib Räimi järve äärde jäetud riiete omanikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järve äärest leiti meesterahva riided, suitsupakk ja võtmed.
Järve äärest leiti meesterahva riided, suitsupakk ja võtmed. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Taheva vallast Räimi järve äärest leiti laupäeva õhtul hall nokamüts kirjaga «Beach», tumesinised plätud nr 44, sinised teksapüksid suurusega 52, sinine teksatagi suurusega XL ja hallikas T-särk.

Peale selle olid riiete juures sigaretipakid ja võtmekimp. Konstaabel küsitles kohalikke, kuid kellelgi ei olnud infot, mis aidanuks riiete omanikku ja tema asukohta selgeks teha. Ka kontrollis politseinik kanuuga järve kaldaäärseid, kuid kedagi ei leitud.

Politsei pressiesindaja Kerly Peitel ütles Valgamaalasele, et esmalt jääb mahajäetud asjade põhjal mulje, et keegi on järve uppunud. «Järv pidavat väga järsult sügavaks minema. Tahes-tahtmata tuleb mõte, et ehk on keegi seal hätta sattunud,» ütles ta.

«Piirkonnast pole laekunud ühtegi teadet, et mõni inimene oleks teadmata kadunud. Esialgu on alust arvata, et keegi pole uppunud, aga peame selleks valmis olema,» lisas Peitel.

Taheva vallavanem Monika Rogenbaum rääkis, et meesterahvas ei pruugi kohalikele tuttav olla ning riided olid korralikult kokku pandud, kui need vihmasel laupäeva õhtul leiti.

«Mina, kes iga päev ujun, ei jäta endast sellist korralikkust maha, kui ujuma lähen,» sõnas Rogenbaum, vihjates võimalikule enesetapule. «Teine võimalus on, et keegi teeb väga rumalat nalja. Ja kes riieteta minema kõnnib? Kas või mõni asi võetakse kaasa.»

Konstaabel Tarmo Tuulas pakkus, et inimene võis siiski ilma riieteta järve äärest ära minna. «See on sama tõenäoline kui teine variant. Kontrollime kõiki variante,» lausus ta.

Riiete omaniku kohta ootab politsei infot telefonil 766 8110 .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles