Vallavanema palgaraha läheb viiele õpetajale

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldar Veere
Kuldar Veere Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval, 10. juunil langetas Otepää gümnaasiumi hoolekogu otsuse, kes on need õpetajad, kelle vahel läheb jagamisele vallavanem Kuldar Veere ametipalk, mis suunati valla üldhariduskoolidele.

Ettepanekuid õpetajate tunnustamiseks saavad kõik inimesed või ühendused kaks korda aastas: kevadel ja sügisel. Kevadpoolaastal laekus 11 ettepanekut üheksa õpetaja kohta.

Gümnaasiumi hoolekogu otsustas tunnustada rahalise preemiaga järgmisi õpetajaid: Merlin Jalajas (4.a klassi õpetaja), Kaja Oja (3.b klassi ja inglise keele õpetaja, haridustehnoloog), Kirsti Vuks (emakeeleõpetaja), Marika Paavo (emakeel- ja meediaõpetuse õpetaja) ja Ave Kruusmaa (käsitöö- ja kunstiainete õpetaja).

Hoolekogu esimehe Toomas Liiva sõnul oli hoolekogu seisukoht, et tunnustamist väärivad pedagoogid, kes suudavad oma õpilasi innustada, kellel head suhted õpilaste, vanemate ja kolleegidega, kelle ametialasest tegevusest kasu nii koolile kui kogukonnale ning kes tegevusega pakuvad eeskuju nii õpilastele kui kolleegidele.

«Hoolekogu väärtustas otsuse tegemisel kandidaatide empaatiavõimet, tolerantsust, võimet luua ja hoida töörahu, koostöövõimet ja -kogemust, sallivust ning tahet areneda ja arendada,» lisas Liiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles