Algasid digipöörde koolitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvuti. Foto on illustreeriv
Tahvelarvuti. Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel nädalal algasid Samsung Electronics Balticsi ja Tallinna Ülikooli algatatud Eesti kooliuuendusprogrammi ehk digipöörde esimesed koolitussessioonid. Digipööre on koolitusprogramm, mis valmistab Eesti koole ette digitulevikuks.

Kaheksa pilootkooli, kes tänavu digipöörde teevad, on Valga vene gümnaasium, Konguta kool, Kuressaare gümnaasium, Pelgulinna gümnaasium, Narva Soldino gümnaasium, Põltsamaa ühisgümnaasium, Türi põhikool ja Pärnu vanalinna põhikool.

Digipöörde koolitusjuht Mart Laanpere sõnas, et koolid on digipöörde suhtes näidanud suurt entusiasmi. «Igal meeskonnal on oma visioon, milline digipööre teha just nende koolis. Samas eeldame, et koolituse käigus hakkavad koolid omavahel aktiivselt suhtlema, jagama teadmisi ning ideid, kuna just koostöös peitub Eesti koolide digituleviku edu,» ütles Laanpere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles