Turismitalu peremees plaanib ehitada laululava ja lumelauanõlva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaldavere turismitalu heas korras maastikku vaadates on raske uskuda, et veel mõni aasta tagasi laiutasid siin prügimäed ja võsa.
Kaldavere turismitalu heas korras maastikku vaadates on raske uskuda, et veel mõni aasta tagasi laiutasid siin prügimäed ja võsa. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgast paarikümne kilomeetri kaugusel Taheva vallas Korkuna külas asub Kaldavere turismitalu, kus pakutakse majutust ja toitlustust ning vaba aja veetmise võimalusi. Maalähedasele puhkusele annavad lisavürtsi kaunis loodus ja heinamaal vabalt ringi jalutavad lihaveised.

Valgamaa turismimeka on Otepää piirkond, kus arvukalt igasuguseid hotelle ja turismitalusid. Seekord aga otsustasin kaema minna hoopis Taheva vallas Valga–Võru maantee ääres tegutsevat Kaldavere turismitalu ja uurida, kuidas ettevõtjal selles piirkonnas õnnestub end ära majandada ning kes on põhilised talu külastajad.

Talus võttis mind ja fotograaf Arvo Meeksi vastu peremees Andres Maisla, kes ise elupõline linlane, kuid kaheksa aastat tagasi otsustas suvekodu rajada.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles