Õppurid särasid vastuvõtul

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige rohkem kuldmedaleid tuli tänavu Valga gümnaasiumile, ühtlasi said nii mõnedki õpilased tunnustust ka heade tulemuste eest olümpiaadidel.
Kõige rohkem kuldmedaleid tuli tänavu Valga gümnaasiumile, ühtlasi said nii mõnedki õpilased tunnustust ka heade tulemuste eest olümpiaadidel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval said Valga kultuurikeskuses kummarduse osaliseks maakonna kõige edukamad õppurid, kui maavanem ja omavalitsuste liidu esimees õnnitlesid parimaid koolilõpetajaid, olümpiaadil käinuid ning sportlasi.

Pidulikule kohtumisele lükkasid hoo sisse Tõrva teatritrupi Pigilind mudilased, kes etendasid Eno Raua näidendit «Kuningamäng», mis kirjutatud «Kalevipoja» ainetel. Lapsi juhendas Eve Valliste ning muusikalise saate eest hoolitses Ene Vilipuu.

Pärast maavanema ja omavalitsuste liidu juhi tervituskõnesid oligi aeg kutsuda lavale koolinoored, kes saanud nii maakondlikel kui riiklikel olümpiaadidel silmapaistvaid tulemusi ning teinud ilma ka spordivallas. Pärast seda kutsuti ükshaaval lavale kõik kuld- ja hõbemedalistid, koolide parimad lõpetajad ja kutseõppekeskuse kiitusega lõpetanud noored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles