Aselinnapäid ahvatles ligipääs infole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tegin selle otsuse samadel põhjustel nagu Enno Kase. Et infole paremini ligi pääseda. Kui kuulud samasse liitu, siis on lihtsam õlatunnet saada,» lausus Lauri Drubinš (tagaplaanil), kes on erinevalt Kasest aselinnapea esimest korda.
«Tegin selle otsuse samadel põhjustel nagu Enno Kase. Et infole paremini ligi pääseda. Kui kuulud samasse liitu, siis on lihtsam õlatunnet saada,» lausus Lauri Drubinš (tagaplaanil), kes on erinevalt Kasest aselinnapea esimest korda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seni parteitud Valga aselinnapead Enno Kase ja Lauri Drubinš astusid Reformierakonda. Ühe erakonda astumise põhjusena nimetasid mõlemad info kergemat kättesaamist.

«Kaotasin parteilise süütuse. See on tõde,» naeris Kase, kes lubas juba aastaid tagasi, et astub Reformierakonda, aga «keegi blanketti pihku ei pistnud ja nii ta jäi». Ta on samade inimestega ühes nimekirjas kandideerinud pikki aastaid.

Mõne teise erakonnaga liitumisele Kase ei mõelnud. «Parteikompassi järgi olen sattunud IRLi ja Reformierakonna vahele. IRLil on üks patt hingel ja seepärast neile ei mõtle: oma inimeste peksmine Lihulas,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles