Kolme maakonna omavalitsused peavad nõu

Jüri Rüsülainen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veikko Täär
Veikko Täär Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Täna, 22. mail toimub Võrumaal Kurgjärve spordibaasis Põlva-, Valga- ja Võrumaa omavalitsuste traditsiooniline ühine nõupäev.

Selliseid nõupäevi on peetud 1990. aastate algusest, need leiavad aset kordamööda igas maakonnas. Sel aastal on eestvedaja Võrumaa Omavalitsuste Liit.

Euroopa Liidu struktuurivahendite rahastusperioodi 2014–2020 tutvustavad siseministeeriumi regionaalpoliitika büroo nõunik Madis Kaldmäe ja Euroopa territoriaalse koostöö büroo juhataja Margarita Golovko.

Päeva teine pool on pühendatud 2014. aasta liikumisaastale. Liikumisest ja tervislikest eluviisidest kõneleb näitleja ja tervisesportlane Veikko Täär. Teoreetilise loengu järel toimuvaid praktilisi ülesandeid ning võistkondlikke liikumismänge viib läbi orienteerumisklubi Võru.

Nõupäevast võtavad osa kohalike omavalitsuste volikogu esimehed, vallavanemad, linnapead, ametnikud ja maavalitsuste esindajaid.

Päev lõpetatakse lipu üleandmisega Põlvamaa Omavalitsuste Liidule, kes korraldab nõupäevi juba järgmisel, 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles