Max-Mary pidutses koos sõpradega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max-Mary pidupäevakontserdil esinesid kõik trupi tantsurühmad. Akrobaatilist meisterlikkust näitas tütarlaste tantsutrupp.
Max-Mary pidupäevakontserdil esinesid kõik trupi tantsurühmad. Akrobaatilist meisterlikkust näitas tütarlaste tantsutrupp. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Reedel astusid Valga kultuurikeskuses üles kõik Max-Mary trupid: mudilased, tüdrukute- ja poisterühm ning 11. klassi neidude tantsugrupp.

Sama kena päike, kui väljas paistis, tervitas kontserdikülalisi ka teatrisaalis. Lava oli kaunistatud kevadiselt kaseokstega, taustal säras lillede keskel suur päikeseratas.

Kontserdil «20. kevad» sai näha 18 tantsunumbrit. Armsa oleku, lustliku ja loomuliku esitusega võlusid vaatajaid kõige pisemad tantsijad. Poisterühm näitas meisterlikkust keerukate numbritega, millesse oli põimitud rohkelt võimlemis­elemente, mis nõudsid head keha valitsemist. Meeste vabariiklikult Turnipeolt mitu aastat järjestikku hõbe- ja kuldplaate toonud poisid tõestasid kõrget taset ka kodupublikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles