Igor Volke: Kagu-Eestis on olnud mitu põnevat ufojuhtumit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Volke
Igor Volke Foto: Liis Treimann / Postimees

Igor Volke tõdes, et kuigi tõenäosus, et 7. mai esimesel tunnil Valgas ufosid nähti, on õige väike, ei saa seda lõplikult siiski välistada. «Ma ei pea silmas neid kui tulnukalaevu, vaid kui põnevaid tundmatuid atmosfääris esinevaid liikuvaid objekte. Seda eelkõige seetõttu, et viimase 12 kuu sees on huvipakkuvaid teateid liikuvatest, püsivatest, valgustavatest ja muul veidral moel ilmnevatest objektidest just Kagu-Eestist saabunud.»

Näiteks saabunud Võrumaalt Vana-Nursist vaatlusteated punastest keradest metsa kohal. Põlvamaalt tulnud aga info rohelisest maastikku valgustavast objektist Orajõe kohal Himmaste lähedal ning anomaalsest intensiivsest valgusnähtusest Veriora lähedal.

«Huvitav on teade ka seetõttu, et Pedeli jõgikonnas olen käinud varem üht ufofenomeni lähivaatlust uurimas. Kolm täiskasvanud tunnistajat kogesid teleportatsiooni efekte, visuaalseid anomaaliaid ja tugevat psüühilist stressi seoses intensiivselt kulgeva keskkonnanähtusega, millele vaid ufo seletus kõige lähem või sobivam oli,» jättis Volke õhku kopsaka annuse salapära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles