Festival tõi kokku osalejaid üle Eesti

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondi põhikooli õpilaste esitatud menutants Gangnam Style ei jätnud külmaks mitte kedagi. Tuttavat tantsu lõi kaasa ka suur osa publikust.
Tondi põhikooli õpilaste esitatud menutants Gangnam Style ei jätnud külmaks mitte kedagi. Tuttavat tantsu lõi kaasa ka suur osa publikust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Jaanikese koolis leidis neljapäeval aset tantsufestival, millest võttis lisaks korraldajakoolile osa veel seitse õppeasutust.

Taoline festival leidis koolis aset juba seitsmendat korda. Esimest korda osalesid sedapuhku Tondi põhikooli lapsed Tallinnast. Veel keerutasid jalga Lahmuse ning Ämmuste kooli lapsed Viljandimaalt, Võru Järve ning Urvaste kooli lapsed Võrumaalt, Kiigemetsa kooli lapsed Jõgevamaalt ning Põlva Roosi kooli õpilased.

Kokku sai kaheksa kooli tantsijate esituses näha 15 tantsu. Nii mõnigi meeleolukatest etteastetest tõmbas kaasa ka publiku – kas siis kaasa laulma või tantsima. Pidu oli tempokas, emotsionaalne ja meeleolukas ning lapsed nautisid tantsimist täiel rinnal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles