Noored ja vanad murdsid koos päid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukasse Valga võistkonda kuulusid Rudo Lilleleht (vasakult), Raili Jahtmaa, Jaan Rapp ja Hille-Made Varul.
Võidukasse Valga võistkonda kuulusid Rudo Lilleleht (vasakult), Raili Jahtmaa, Jaan Rapp ja Hille-Made Varul. Foto: Erakogu

Teisipäeval jõudis edukalt finišisse 9. Tõrva mälumänguturniir. Võit läks Valga turniiribidžži ja mälumängu klubi esindusele. Nagu üks korraldajaid Siim Ausmees Tõrva linnavalitsusest kinnitas, ongi enam kui poole senistest turniiridest võitnud maakonnakeskuse esindus.

Valga võistkond, kuhu kuulusid Hille-Made Varul, Raili Jahtmaa, Rudo Lilleleht ja Jaan Rapp, edestas neljaetapilisel turniiril kokkuvõttes teiseks tulnud Palupera valla esindust 33 punktiga. Kolmandaks jäi kümne osaleja seas Tõrva võistkond Viktor.

Turniiri teine korraldaja, Tõrva gümnaasiumi õpetaja Laine Tangsoo rääkis, et püüab igal hooajal teha küsimusi, mis ka kogenumaid mälumängureid lõksu meelitaks. «Aga Valga oskab neid lõkse väga hästi vältida,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles