Viis omavalitsust uute elanike otsingul

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanema Tarmo Tamme sõnul on Helmes elades rõhk just looduslähedusel, samas nendel, kes tahavad aeg-ajalt suurema melu keskel viibida, tuleb autoga vaid 67 km sõita, kui juba ollaksegi Tartus.
Vallavanema Tarmo Tamme sõnul on Helmes elades rõhk just looduslähedusel, samas nendel, kes tahavad aeg-ajalt suurema melu keskel viibida, tuleb autoga vaid 67 km sõita, kui juba ollaksegi Tartus. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Laupäevasele «Maale elama» messile Tartus tuleb oma elukeskkonda tutvustama 55 kogukonda 15 maakonnast. Valgamaalt on esindatud Helme, Hummuli, Otepää ja Sangaste vald ning Tõrva linn.

Ettevõtmise korraldaja Ivika Nõgel MTÜst Partnerlus nentis, et lisaks elukohtade, töökohtade ja teenuste infole saavad külastajad nõuandeid ehitusküsimustes, kinnisvara haldamise ning ettevõtluse alustamise alal. Messikohvikus saab mekkida kohalikku kööki ning seminaril kuulata maale kolinute lugusid.

Otepää vallavalitsus osaleb messil koos kohaliku gümnaasiumiga. «Meil on olemas kõik tingimused, et iga uus elanik end hästi tunneks – koolid, lasteaiad, perearstid, väga head sportimis- ja vaba aja veetmise võimalused, imeline loodus. Samas oleme lähedal ka suurematele paikadele,» rääkis vallavanem Kuldar Veere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles