Juhtkiri: Miks lammutada toimivat?

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Kaas
Ene Kaas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmselt tuli paljudele valgamaalastele, sealhulgas Karula valla elanikele, ootamatult teade vallavalitsuse kavatsusest lõpetada augustist Lüllemäe kultuurimaja tegevus. On ju tegu pealtnäha igati toimiva kultuuriasutusega, mis ürituste rohkuse poolest mõnelegi teisele maakonna kultuuritemplile silmad ette annab.

Kultuurimaja juhataja Ene Kaas on näinud vaeva, et meelitada Lüllemäele esinema üle-eestiliselt tuntud ja armastatud artiste. Naljalt ei möödu ühtki kuud, ilma et seal astuks üles mõni tuntud muusik. Alles sel kuul võis näha esinemas löökpillimängija Heigo Rosinat, kes mullu ka ETV Klassikatähtede-võistluse finaalis säras. Kaas on suutnud Lüllemäele meelitada mitmekümneliikmelise Tallinna Poistekoorigi.

Samuti on kultuurimajas saanud näha näitemänge, tantsupäevi, näitusi ... Loetelu võiks jätkata. Maja juures tegutseb kümmekond kultuurikollektiivi. Seega on tegu asutusega, milles ja mille ümber aktiivne elu käib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles